Your Image
Your Image

Проектантско биро за изработка на целосни проекти и техничка документација

Што нудиме

Дејности и услуги кои компанијата ги нуди.


Your Image
+25 ГОДИНИ ИСКУСТВО
Повеќе од 25 години работно искуство со богата референтна листа
ОВЛАСТУВАЊА И ЛИЦЕНЦИ
Фирмата располага со сите потребни овластувања и лиценци за одобрување на проект
КВАЛИФИКУВАН КАДАР
Инженери и архитекти со долгогодишно работно искуство
СТРУЧНИ СОВЕТИ
Консултации за теми од областа на градежништвото
Заинтересирани?

Контактирајте не на: